Privatlektioner

Det finns möjlighet att boka in klubbens instruktörer för privatträning på klubben

Lektion bokas antingen direkt med den instruktör, se här, man vill ha hjälp av eller via  utbildningsutskottet

Om du  inte vet vilken instruktör du vill ha hjälp av så är det lämpligt att maila utbildning@vallentunabrukshundklubb.se för att få hjälp av någon i utbildningsutskottet.

När du bokar lektionen ska det vara tydligt uttryckt vad du vill ha hjälp med så att instruktören har möjlighet att bedöma om det passar hennes/hans profil och har möjlighet att förbereda sig inför tillfället.

Anmäl intresse till: utbildning@vallentunabrukshundklubb.se

Bestäm tid: tillsammans med instruktören när du fått kontaktuppgifter

Kostnad: 420 kr per timme som betalas till klubbens plusgiro konto 460 65 49-6 . Märk betalningen med den kod du får av instruktören.

Privatlektioner ges i mån av tid och kan ombokas om instruktören fått förhinder.

Hoppa till verktygsfältet