Bomkoden

Ansök om bomkod

Du som är medlem i Vallentuna Brukshundklubb och vill erhålla bomkoden för att kunna köra in till parkeringen vid klubbstugan mejlar namn, adress, telefonnummer och medlemsnummer i SBK till sekreteraren.

Det kan ta mellan 1–2 veckor att få svar.

Allmän info

Bommen delas med Modellflygklubben som också har möjlighet att öppna den för att köra in sina bilar. När sista person från respektive klubb åker ut genom bommen ska den stängas och låsas även om medlemmar från den andra klubben är kvar på fältet. Det är överenskommet så mellan klubbarna för att det ska vara lättare att bedöma om man ska låsa eller inte.

Ska du träna på egen hand utanför allmänna kurs- och mötestider bör du låsa bommen efter dig när du kört in för att undvika att obehöriga kör in på området. Då slipper du leta folk som åkt in och parkerat utan att veta att bommen kan komma att låsas.

Bruksanvisning

Låsringarna skall vridas åt höger när du ska ställa in rätt kod. Du ska INTE tvinga siffrorna åt vänster.

Tips: ta med en ficklampa eller lys med din mobil för att lättare se låskoden i mörkret.