2018

Varje utskott har en sammankallande som är den som kallar till möten och representerar utskottet på styrelsemöten. Tillsammans med styrelsen får varje utskott vara med och påverka vad utskottet ska ha för uppgifter och ansvar, samt vad de har beslutanderätt om. Utskotten kan även bilda intressegrupper att ta hjälp av, så som det har varit i sektorerna tidigare då vi har intressegrupper för agility, lydnad-bruks och rallylydnad.

1. Tävling – ansvarar för att planera och genomföra alla klubbens tävlingar i grenarna lydnad, bruks, rallylydnad och agility, samt att utbilda tävlingsfunktionärer.
    Bemanning: 4-6 personer, 1-2 personer per tävlingsgren.
    Medlemmar se här.
  2. Utbildning – för alla kurser som anordnas i klubbens regi och för medlemsvård i form av organiserad träning i de grenar vi har aktiva, idag rally, lydnad, agility. Utbildningsutskottet ansvarar också för att hålla instruktörerna uppdaterade angående instruktioner och regler mm, och för att hitta assistenter till kurserna. Samt att se till att instruktörer och assistenter utbildas.
    Bemanning: 2-4 personer, minst en person per tävlingsgren.
    Medlemmar se här.
  3. PR/Info – ansvarar för information och PR för klubben och för att marknadsföra våra kurser och tävlingar. Utskottet har dessutom hand om hemsidan och Facebookgruppen ”Vallentuna Brukshundklubb”, samt medlemsutskick enligt stadgarna.
    Bemanning: 1-4 personer.
    Medlemmar se här.
  4. Stuga och kök – ansvarar för underhåll av vår stuga, och för köket i samband med aktivitet som tävlingar och medlemsmöten.
    Bemanning: 1-2 personer för stuga och 1-2 personer för köket.
    Medlemmar se här.
  5. Avel och hälsa – ansvarar för MH/MT/BPH och utställning.
    Bemanning: 1-2 personer.