Tävla för VaBK, KM och Årets Ekipage för rallylydnad

Att tävla för VaBK

Vi ser fram emot ett innehållsrikt och framgångsrikt tävlingsår för alla VaBK:s ekipage!

Du som har en blandrashund: Kom ihåg att skaffa tävlingslicens! Den måste alltid visas upp vid tävling. Läs mer om den officiella informationen från SKK angående Tävlingslicens för blandraser.

Årets ekipage

Priset ”Årets Ekipage” delas ut till klubbens bästa ekipage i Nybörjarklass, Fortsättningsklass, Avancerad klass och Mästarklass.

De ekipage som under året erhållit godkänt resultat, respektive uppflyttning från någon klass, kan med sina poäng tävla inom sin klass för att erhålla titeln: Årets Ekipage. Vinnare blir det ekipage som genomfört tävling på högst poäng. Vid lika poäng delas titeln. Ekipage kan tävla om titeln i obegränsat antal klasser.

Perioden gäller 1:a januari – 31 december. De tävlande får själva rapportera in sina resultat om de vill vara med att kämpa om titeln!

Mejla dina resultat till Carola.

KM 2016

Anhelee och Mizzy blev klubbmästare i Rallylydnad 2016!

Anna och Raya kom på andraplats och Anhelee med Magi knep bronset.

Duktiga hundarna här själva på prispallen!

Hoppa till verktygsfältet