Bli medlem i Vallentuna Brukshundklubb

Som medlem i Vallentuna Brukshundklubb, VaBK, kan du delta i de kurser och övriga aktiviteter som klubben anordnar.

Alternativ 1) Ny medlem i Vallentuna BK och Svenska Brukshundklubben (SBK) – Avgift: 570 kr

För 2019 är avgiften 585 kr.

Om du inte redan är medlem i SBK via någon annan specialklubb så betalar du fullt pris för ditt medlemskap.

För att bli medlem fyll i formuläret på fliken ”Ansökan om medlemsskap”. Sätt sedan in medlemsavgiften på plusgiro 460 65 49 -6 och skriv personnummer och namn på inbetalningen.

Alternativ 2) Delbetalande medlem i Vallentuna BK – Avgift: 170 kr

För 2019 är avgiften 185 kr.

Om du är familjemedlem till någon fullbetalande SBK-medlem eller om du redan är medlem i SBK via någon annan lokalklubb så betalar du endast medlemsavgift till vår klubb.

För att bli medlem fyll i formuläret på fliken ”Ansökan om medlemsskap” och sätt sedan in medlemsavgiften på plusgiro 460 65 49 -6 och skriv personnummer och namn på inbetalningen.

Alternativ 3) Om du är mellan 6-25 år

Om du är mellan 6-25 år kan du istället gå med i Sveriges Hundungdom.
När du blir medlem i Hundungdom kan du då välja att ha Vallentuna BK som specialklubb utan extra kostnad.

För 2018 är medlemsavgiften 570 kr/år (VaBK 170 kr och SBK 400 kr).

För 2019 är medlemsavgiften 585 kr/år (VaBK 185 kr och SBK 400 kr).

Du måste vara medlem i Svenska Brukshundklubben, SBK, för att kunna vara medlem i Vallentuna Brukshundklubb, VaBK.

Ansökan om medlemsskap

Alla uppgifter är obligatoriska.

Ansöker om:
Ordinarie medlemsskap 570 krDelmedlemsskap (redan medlem i SBK) 170 krFamiljemedlemsskap 170 kr

Dina uppgifter:

Din adress: