Du visar för närvarande Nästa medlemsmöte 6 december

Nästa medlemsmöte 6 december

Vi har minst tre medlemsmöten per verksamhetsår.

Det första för detta år var 25 augusti en ljummen sensommarkväll på altanen vid klubbstugan. Förutom information från styrelsen och frågor till styrelsen bjöds det på grillade hamburgare och aktivering med hundbingo.

Nästa medlemsmöte blir den 6 december. Inte på altanen utan i Stora mötesrummet i Vallentuna kulturhus (”biblioteket”). Förutom information från styrelsen och valberedningen blir det förstås möjlighet till frågor. Dessutom gästas vi av Jerker från Veterinären i Vallentuna som kommer att prata om julens faror för en hund och lite kopplat till det hur vi ger första hjälpen för en hund.

Det tredje medlemsmötet är sedan vårt årsmöte som är den 19 februari nästa år.