Kim Andersson

Instagram-master, Ledamot i PR/Info-utskottet, SBK Instruktör Allmänlydnad och Valp, Suppleant i styrelsen

När jag var 14 år gammal skaffade familjen vår första hund och de var då jag insåg att jag alltid kommer vilja ha en hund i mitt liv på ett eller annat sätt.

För 2 år sedan skaffade jag och min sambo en Irländsk setter vid namn Milla och hade planer på att köra viltspår, apportering samt även hålla på med utställning men så blev de inte. Redan under valpkursen märkte jag att Milla var väldigt lyhörd och lättlärda så blev efter valpkursen intresserad utav att testa Rallylydnad vilket både jag och Milla fastnade för. Nu har vi tävlat i Rallylydnad och är uppe i avancerad klass. Vi har även debutera i Freestyle och tävlar nu i Klass 2. Vi är även aktiva i utställningsvärlden och åker på utställningar runt om i Sverige och Norden.

Jas är våra nyaste familjemedlem som är en Border Collie valp som är i skrivande stund 5 månader. Vi kommer att satsa 100% på freestylen då det är en sport jag har fastnat för. Vi kommer också såklart att tävla rallylydnad och kasta oss ut i fårvallningen.

För mig är de viktigaste med träning och tävling att den ger oss glädje och energi, de ska vara kul at träna och tävla med sin hund.

Jag är certifierad skrivare i Rallylydnad