Madelene Arvidsson

Vice ordförande, SBK Instruktör Allmänlydnad, ledamot i Utbildningsutskottet, ledamot i Avel- och hälsautskottet

Har själv två Australian Shepherds & en Labrador som jag tränar med. Träningen för mig ska vara glädjefyllt och ge energi, det är för mig gemenskapen med hundarna och klubbkompisarna som gör att det tillbringas mycket tid på klubben.

Sarah Öhman

Kassör, Sammankallande Tävlingsutskottet

Kim Andersson

SBK Instruktör Allmänlydnad, ledamot i Valberedningen, ledamot PR/Info-utskottet, Instagram-master

Vi har tävlat i Rallylydnad och är uppe i avancerad klass.Vi är även aktiva i utställningsvärlden och åker på utställningar runt om i Sverige och Norden. Vi har även börjat träna lite lydnad samt freestyle och för mig är de viktigaste med träning att den ger oss glädje och energi, de ska vara kul at träna med sin hund.