Mia Enlin

Ordförande, sammankallande Avel- och hälsa-utskottet

Testledare och figurant MH, MT och MT2017. Tävlat i Rallylydnad, Lydnad och Spår. Glad funktionär som är bättre på att fika än att träna.

Madelene Arvidsson

Vice ordförande, SBK Instruktör Allmänlydnad, ledamot i Utbildningsutskottet, ledamot i Avel- och hälsautskottet

Har själv två Australian Shepherds & en Labrador som jag tränar med. Träningen för mig ska vara glädjefyllt och ge energi, det är för mig gemenskapen med hundarna och klubbkompisarna som gör att det tillbringas mycket tid på klubben.

Göran Hagberg

Sekreterare, Webmaster, Sammankallande PR/Info-utskottet, SBK Instruktör Allmänlydnad, SBK Instruktör Rallylydnad

Jag har hållit kurser i Rallylydnad, Allmänlydnad och Valpkurs. Tävlar i rallylydnadens mästarklass med Yep som är Rallylydnadschampion.

Sarah Öhman

Kassör, Sammankallande Tävlingsutskottet

Jag har idag tre hundar som jag främst tränar och tävlar lydnad med - Kira, Cassie och Junior. Utbildad tävlingsledare startklass-klass 3 hösten 2018.

Anna Hagberg

Ledamot i styrelsen, SBK Lärare Allmänlydnad, SBK Instruktör Tävlingslydnad, SBK Instruktör Rallylydnad, SBK Instruktör Allmänlydnad

Jag har haft hund sen 1994. Nu har familjen fyra hundar, två cattle dog och två australiska terrier, som alla tävlar i rallylydnad och lydnad.

Kicki Jidebom

Ledamot i styrelsen
Sonny Samuelsson

Ledamot i styrelsen, Sammankallande Stuga- och köks-utskottet

Håller på att utbilda mig till SBK Allmänlydnadsinstruktör. Jag håller på att testa lite av varje inom hundsport för att se vad som är mest intressant.

Annika Malmros-Borell

Ledamot i styrelsen,Representerar rallylydnad i Tävlingsutskottet
Tomas Carlsson

Ledamot i styrelsen, ledamot i PR/Info-utskottet

Utbildat skrivare i rallylydnad. Tävlar även i rallylydnad när andan faller på.

Anna Warrén Haglund

Suppleant i styrelsen